s-au anuntat candidatii

mai 3, 2012 - 10:01 pm 3 Comments

Cornel Rezmeriță, Constantin Brandușe, Marcel Daniel Rad, Mihai Aurel Fonta, Nicolae Ivanuși și Gheorghe Barnoi,Ioan Lucian Năsălean s-au înscris în cursa pentru fotoliul de primar al Municipiului Lupeni.

Cornel Rezmeriță candidează din partea ULS (mai mult PSD, probabil cei care au rămas în PNL îl susțin doar așa pentru protocol). Sper din toate încheieturile să nu câștige, dar cel care organizează alegerile tot timpul are un anvataj.   Președintele PPDD Lupeni a contestat candidatura depusă de Rezmeriță pentru că în 2008 acesta a declarat în fals că nu a făcut politie politică.

Constantin Brandușe candidează independent. Chiar dacă este independent cu siguranță mai are susținere din partea membrilor PNL (actuali sau foști) și probabil din partea organizației locale a Partidului Verde, partid fără candidat la primărie. Toate sondajele îl pun pe primul loc, dar după cum știm în România sondajele sunt egale cu zero.

Marcel Daniel Rad candidează din partea USP. Partidele care fomeaza Uniunea Social Populară nu au în Lupeni organizații destul de puternice încât să câstige alegerile. Daca mai punem și cota scăzută a PD-L la nivel național domnul Rad nu cred că are șanse prea mari. Oricum m-a surprins această desemnare, toată lumea credea că din partea USP va candida Bebe Nica.

Mihai Aurel Fonta candidează din partea PSDM. Probabil nu ați mai auzit de PSDM (Partidul Social Democrat al Muncitorilor) este un partid destul de nou înființat, condus de Miron Cozma. Domnul Fonta nu prea are sanse să câștige, singurul lui avantaj ar fi faptul că președintele partidului din care face parte încă mai are mulți susținători în rândul minerilor.

Nicolae Ivanuși candidează din partea PP-DD. Parerea mea: greșeala mare să candidezi din partea unui partid condus de Dan Diaconescu în Direct.Am spus !

Gheorghe Barnoi candidează din partea PAS. PAS înseamnă Partidul Aliantei Socilaiste și este acel partid care în urmă cu 3-4 ani a vrut să își schimbe numele în PCR. Deci daca vi se pare că era mai bine pe vremea comuniștilor aveți pe cine să votați :).

Ioan Lucian Năsălean candideaza din partea PRM care a găsit, în ultimul moment, un candidat.

GRIJĂ MARE CU CINE VOTAȚI !

Share Button

3 Responses to “s-au anuntat candidatii”

  1. Daniela Says:

    Din ce am citit nu ne recomanzi nici un candidat!? …..si totusi…… pe cine ar trebui sa voteze lupenenii? Pana la urma toti sunt la fel…..dar poti sa ne vinzi un pont? Care e “raul cel mai mic”? 😀 Multumesc 🙂

  2. lupenean Says:

    eu am mai spus sa ca nu votez pe nimeni 🙂 nu pot sa iti dau un pont pentru ca nu stiu care ar fi mai bun. stiu sigur ca rezmerita nu ar mai fi bun. deci nu votati cu rezmerita 🙂 daca chiar vreti sa votati… votati cu oricare altul.

  3. Marcel Says:

    Toti sunt la fel… buni si darnici pana la proba contrarie 🙂

Leave a Reply

*