el comandate

martie 17, 2011 - 10:51 am No Comments

Sper să nu vă plictisesc cu subiecte politice, dar dacă nu o să fim interesaţi de politică o să ajungem să fim conduşi de oamenii care sunt foarte interesaţi de politică. Am găsit prin ziare două replici ale primarului care m-au pus pe gânduri. Aceste declaraţii spun totul despre ce înseamnă Resmerţiă pentru Lupeni. EL este conducătorul suprem iar noi trăim aici doar pentru că EL ne dă voie.

“…Oricât de multă bunăvoinţă ar exista din partea mea, nu este normal să se treacă peste capul conducătorului”, a declarat primarul Lupeniului.
Sursa: zvj

Dacă domnul Resmeriţă nu a aflat, îi spun eu că de 20 de ani în România este democraţie. Nu ştiu cine are dreptate în cazul de faţă, dar nu ai cum să spui aşa ceva într-o democraţie. De obieci în momentul în care un nene, şef peste ceva, vorbeşte despre el la persoana a III-a, acel nene devine dictator. Pentru el nu mai există instituţia pe care o conduce, el este instituţia. Propun să punem câte un tablou în fiecare sală de clasă, în toate şcolile din Lupeni, prin care să îl preaslăvim pe conducatorul suprem. Aceste tablouri trebuie aşezate cât mai aproape de tavan pentru ca nimic să nu fie mai sus de capul la conducător.

“…în proportie de 110%, eu voi candida la Primaria Lupeni din partea Partidului Social Democrat”, a declarat primarul Lupeniului.
Sursa: zvj

Trebuie să recunosc, a doua afirmaţie mă sperie puţin. Doar gândul că există posibilitatea ca aceasta “fiinţă extraordinară” să mai fie conducătorul suprem încă patru ani este de speriat. Sunt curios dacă în dosarul de depunerea a candidaturi o să declare apartenenţa ca agent sau colaborator al organelor de securitate. Am scotocit internetul de legi dar nu am găsit niciunde o chestie care să spună că nu voie să candideze, având în vedere statului lui de fost colarator. Şi apropo de subiect ce m-aş râde ca liderii PNL şi PSD din Lupeni să fie daţi afară din partide pentru că nu respecta directivele USL.

Share Button

Leave a Reply

*