Politica

aprilie 9, 2016 - 3:30 pm No Comments

 

votodiscaambio

 
Scârbă. Ăsta e cuvântul care îmi vine în minte când aud de politică. Dar vin alegerile și nu o să mă mai pot ascude de ea… Scârba dracu’.
Să începem. O să vă spun cum văd eu scena politică din Lupeni, deși nu mai stau în Lupeni de 10 ani. Mai citesc ziare, mai aud una, alta și cred că mi-am făcut o părere. O să fie ales tot un Resmerita. Da, din partea PSD candidează Resmerita, juniorul. Oamenii ăștia nu au nicio rușine. Bătrânu’ e anchetat pentru fapte de corupție și nici măcar nu se dă nevinovat: „Nu am niciun fel de interdicție legală, pentru a candida la orice funcție aleasă în statul român”. Juniorul e și el anchetat dar candidează fără probleme pentru funcția de primar:  „Consider că și din această poziție se pot face la fel de multe lucruri bune pentru municipiul Lupeni ca și din cea de deputat”. Și pe lângă asta, mai vine și șeful PSD Hunedoara care spune: „Mulțumim domnului primar Cornel Resmerita pentru întrega activitate depusă și trebuie să subliniez faptul că dânsul nu a pierdut niciun tur de alegeri până în prezent”.  Noi nu îi mulțumim, domnule Nistor. Eu personal, sper să petreacă mult timp între patru pereți. Dar până la urmă, noi suntem cei mai mari vinovați, pentru că îi lăsăm să joace teatrul ăsta. Nu știu de ce îi mai votați. E clar că sunt niște hoți care au furat până acum ca în codru și vor să fure în continuare. Câte dosare mai trebuie să vă convingeți de asta? Eu nu știu cum i-au votat cei 200 de delegați ai organizației din Lupeni. Ce dracu’ vă fac? Vă hipnotizează?

Să vorbim și despre PNL… Ca de obicei au început în forță pre-campania și ca de obicei o să termine campania în genunchi. În ultimul an organizația a renăscut și  la un moment dat chiar îmi făceam iluzii că o să ne scape de ciuma roșie. Exact ca acum 4 ani, încep să strice tot. Deja încep să apară titluri prin ziare gen: PNL blat în Valea Jiului . Cei de la județ vor să facă exact același lucru pe care l-au făcut acum 4 ani. Să îi retragă candidatura lui Branduse. Acum motivul este că ar fi încercat să se sinucidă.  Din ce am auzit, toată treaba asta a fost o mare scamatorie. Omul a avut niște probleme de sănătate pentru care a luat niște pastile, iar din nefericire a ajuns la spital. Doctorul care a ieșit la televizor și a început să spună că a încercat să se sinucidă e un psd-ist cunoscut. Prin urmare, nu e greu să ne dăm seama ce s-a întâmplat acolo. Până una alta, PNL e singura opoziție serioasă în Lupeni. Candidații independenți nu au sanse reale, candidând doar cu scopul de a împărți voturile.

Eu o să votez PNL, indiferent de candidat.

Share Button

Leave a Reply

*