iohannis sau ponta ?

august 8, 2014 - 5:11 pm 3 Comments

Deși nu a început oficial campania electorala, nu te poți ascunde niciunde de “ea”. Toata lumea vorbește de Ponta,Iohannis, Udrea sau Tăriceanu. La coada la cantină, în autobuz, la servici, la televizor sau pe facebook. Trebuie să spun și eu ceva 🙂  Să îi luam pe rand:

 

1.Ponta
Atât timp cât a facut pereche cu Antonescu aveam o impresie bună despre el. În schimb de când s-a rupt USL, parcă s-a tâmpit (ca și Antonescu de altfel). În ultima vreme a luat decizii care i-au arătat limitele. Cu siguranța nu o să îl votez la președenție. Pe langă frica de a trai mulți ani condus de PSD mai am un motiv pentru care nu l-aș vota : dacă o să fie presedinte nici hitler nu ne mai scapă de resmeriță !!   Un mare punct în minus pentru campania pe care o duce împotriva lui Iohannis. Nu au de ce să îl acuze și râd de el că  nu e român, ortodox. Bun mesaj dă într-o țară în care toți cetățenii ar trebui să avem aceleași drepturi.

2.Iohannis

Sunt ferm convins că e omul cel mai potrivit pentru președenția Romaniei. Stau în Sibiu de 9 ani, sunt subiectiv evident, dar cifrele nu mint niciodată.  Și cifrele sunt bune în Sibiu, eu văd  direct în buzunar.   Deși ponta îl acuză că e neamț, eu vad asta ca o calitate. Din cată istorie știu eu ultima dată cand am fost conduși de un neamț, românii au dus-o bine. Singura problema e cu alianta pe care cu facut-o cu pdl. Nu prea aș vrea un prim ministru gen….Blaga sau Predoiu.

3. Tariceanu

Ca și un simpatizant al liberalilor mi-aș fi dorit să rămană în PNL. Ar fi fost un prim ministru bun, în tandem cu Iohannis, dar dacă se asociază cu PSD o să piardă mai mult decat câtștigă.

4. Udrea

Cel mai neimportant candidat dintre candidații importanți Udrea nu are șanse să ajungă președinte, deci nu am de ce să mă tem. Am înjurat din toți rinichii guvernarea pdl, dar trebuie să recunoaștem ca udrea a fost cam singura care a dat drumu robinetului cu bani în valea jiului în ultimi 20 de ani.  Evident căa nu  o să o votez, dar din partea mea are o bulină albă.

Share Button

3 Responses to “iohannis sau ponta ?”

 1. ocsike Says:

  Ponta e un Pinochio… Gepeto il conduce. Tariceanu a luat-o razna.. E un fel de ciocu mic noi suntem la putere, cu Pinochio. Udrea a dat drumul la bani in VJ pentru ca avea polite de platit, e interesanta batalia cu Diaconescu care e un fel de … servesc patria de unde mi-e bine Mai e Macovei sau Dama de cupa din Alice in wonderland, o sa fure cateva voturi de la basisti recte PMP.
  De Iohanis numai de bine, dar cred ca va fi scos din joc pana incepe campania. E prea periculos.

  PS Nu stiam ca stai in Sb aveam impresia ca la Lupeni, am niste prieteni f buni pe acolo, din Petrosani, poate cand trec pe la ei bem o bere 😛

 2. lupenean Says:

  la lupeni n-ai fi venit la bere 🙂

 3. ocsike Says:

  Eee nu… Da, e unpic mai greu ca e mai aproape :)))

Leave a Reply

*