cum ar fi …

martie 17, 2012 - 12:04 pm 7 Comments

… să avem o trambulină de zbor cu schiurile în Straja?  …să avem o etapă de cupă mondială în România, să fie plin de turişti, Straja să fie o staţiune cunoscută în toată Europa ? …să facem poze cu Thomas Morgenstern, şi Simon Ammann să pună pe blogul personal poze de pe Platoul Soarelui ?  Şi acum să revenim pe pământ.  Bineînteles că nu o să trăiesc să văd aşa ceva în Straja.

Dar este o idee, un proiect care  se poate realiza la o scară mult mai mica. În Râşnov s-a putut, dacă acolo s-au construit 3 trambuline pentru juniorii, de ce nu s-ar putea şi la noi.  Eu cred că ar fi practică.  Adica e bine să construim telegondole si alte facilităţii, dar la un moment dat oamenii se plictisesc doar sa vină pentru ski şi atunci trebuie să vi cu ceva în plus faţă de alte staţiunii. Eu cred că un concurs de sărituri cu schiurile ar creea mai mult interes decat un concurs obişnuit de ski.

În vară o să avem alegeri pentru scaunul de primar. Deja cred ca început campania electorală, pretendenţi deja sunt, dar în loc să vină cu soluţii concrete ei se “bat în ziare” (adică fiecare are câte un ziar local în care scrie nasoale despre ceilalţi). Aş vrea sa vad un candidat la primarie care vine cu astfel de proiect.  Sigur mi-ar castiga votul !

Şi ca un fapt divers, ce mai importanta asociaţie a cabanierilor din straja (ProStraja) avea pana nu de mult pe siglă un săritor cu schiurile.

Share Button

7 Responses to “cum ar fi …”

 1. ocsike Says:

  Buna ideea. Poate o preiau cei de la ProStraja si o concretizeaza printr-un proiect. 😀

 2. Anamaria Says:

  Dacă vin Martin Schmitt, Simon Ammann și Tomas Morgenstern (aveam 15-16 ani când l-am văzut la prima participare la Campionaul Mondial de Sărituri cu Schiurile) sau Sven Hanavald (singurul care a câștigat, consecutiv, toate etapele Turneului celor Patru Trambuline), pe cuvânt că încurajez din suflet și eu turismul montan mioritic. Vin cu proiecte clare, concise și pun osul la treabă alături de voi!:)

 3. lupenean Says:

  si morgenstern avea tot atat:) cand o participat prima data. eu tineam cu martin schmidt.

  era doar o idee… nu cred ca ii nimeni in stare in valea jiului sa faca asa ceva.

 4. Anamaria Says:

  Stiu si eu ca nu sunt in stare, dar hai sa facem haz de necaz… Martin Schmitt a fost favoritul meu, eram amorezata pana peste cap de el in perioada aia:))

 5. lupenean Says:

  nu pot spune acelasi lucru 🙂 imi placea ca sportiv. tineam cu el pentru ca toata lumea tinea cu adam malyz.

 6. Ratiune Says:

  Cum ar fi sa aveti in Straja angajati cu bun simt?! La instalatii, la cabane…
  Cum ar fi sa aveti in Straja curatenie?!
  Cum ar fi sa aveti in Straja siguranta ca te poti duce la un restaurant sau club, fara sa vina vreun ghiolban sa te bata?!

 7. lupenean Says:

  serviciile cresc doar daca cerintele clientilor cresc.
  daca un angajat se poarta urat cu tine, e vina lui
  daca tu il lasi sa se poarte urat cu tine, e vina ta
  daca tu accepti sa mergi intr-o statiune plina de gunoi, e vina ta.

Leave a Reply

*