poze trucate la ziar

iulie 18, 2011 - 10:15 pm 2 Comments

Al nostru city-manger, Gabriel Lungu, a efctuat (??) un stagiu de pregătire profesională în cadrul proiectului “Administratorul public – factor de succes pentru un management eficient la nivel local” în perioada 20-30 iunie 2011.  Adică s-a plimbat puțin prin Madrid,Ciudad Real, Jaen, Almeria, Granada, Roquetas delMar, Ubeda, Alcobendas, Sevilla, Maracena,Albaicin și Toledo, maram să învețe cum se conduce o localitate.

Moda cu plecatul pe la specializări pe plajele din Spania e veche, parcă prin 2002 sau 2003 cineva a lăsat pe ODC un folder cu poze de la o astfel de specializare, care au circulat prin tot orașul. DAR NICI UNUL PÂNĂ ACUM NU A FACUT POZE CU MOURINHO !  Ce tare îi city manageru’ nostru, a făcut poză cu Mourinho și acuma ne-o arată și nouă în ziar. Intrebare : de ce un nene care merge la un stagiu de pregatire profesională de administrator public, si care ne reprezintă localitatea, pune la ziar o poză cu un antrenor de fotbal drept dovadă ? Ce legatură are una cu alta? Raspuns : nu are, dar da bine la prosti.  Ar da bine, dacă poza nu ar fi trucată. Probabil cei de la ziar au modificat poza, că no… se știe cine îi plătește, dar nu au facut o treabă prea bună. În primul rând nici unul din cei doi nu sunt pe stadion, pe fundal este o poză neclară unde nici iarba nu e la locul ei. Se văd clar urme de fundal alb pe mâinile antrenorului, se vede cum în zona gâtului sunt două lumini difrite, adică nici capul nu e din aceeași poză din care e corpul. Iar în zona în care cei doi se țin e dezastru: sunt umbre diferite, resturi de fundal alb, proporții aiurea. Da lasă așa… la print nu se vede, mai ales dacă ai peste 55 de ani și porți ochelari pentru că asta e publicul vizat, care aduce multe voturi.

 

Acum hai să ne și râdem un pic. Posibilă discuție între Gabriel Lungul și Jose Mourinho :

–  Ce faci Gabi?

– No bine, Mo .

– Trăznească în chelia ta de city-manager ! Să nu zici că vrei să iei vreun jucător de la mine să îl duci la Minerul Lupeni …

– Mă mediocrule, noi nu mai avem echipă, am desființat-o, tu nu citești saptamanalul văii jiului?

– Da-ți-aș goluri din avion, voi ați desființat echipa de fotbal din Lupeni ? Voi sunteți bolunzi la cap ? Bă și ce vroiam să antrenez pe Minerul.

– Mă ciorbistule, taci și fă o poză să te pun la ziar, să mai audă lumea și de tine.

Share Button

2 Responses to “poze trucate la ziar”

  1. Olguta Says:

    Puneți articole pe care nici nu știți de unde provin! Se știe forte bine ca exista camere in care se adaugă alcineva în fotografie!!! Tocmai voi v-ați găsit sa spuneți altceva! Au trucat-o cei de la ziar???Mai bine ați șterge tot articolul pentru ca v-ați făcut de râs! Cu siguranță nu o să-mi postați comentariul, dar tot ce am zis este bine!

  2. lupenean Says:

    postez orice cometariu .articolul provine din ziarul de propaganda psd lupeni. In articol spunea clar ca a facut poza cu MOURINHO. Ei s-au facut de ras. Eu doar am ras de ei 🙂

Leave a Reply

*