Daca nu primim paine macar sa primim circ

iunie 16, 2011 - 11:20 am 2 Comments

Update 22 iunie :

Consiliului Local al Municipiului Lupeni nr. 61/2011. “Art. 2 – (1) În cadrul colaborării, Consiliul local va contribui prin asigurarea locaţiei şi energia electrică, paza şi ordinea (prin intermediul Poliţiei Locale), promovarea prin  presa locală, toalete ecologice şi curăţenia necesară şi autorizarea necesară”.

Țeapă !  Se pare ca super-mega-spectacolul organizat de primarie fara bani de la bugetul local , nu a fost chiar fara bani. Nu am fost la spectacole, dar toata lumea mi-a spus ca au fost varza (ca si organizare). Deci, Meriță (my name is Meriță – ResMeriță) ne-a facut la bani inca odata.

 

La sfarsitul saptamanii o sa avem parte trei zile de spectacole in micutul nostru orasel de munte. Probabil o sa fie exact ca anul trecut, comerciantii din parcul Barbateni o sa ne ofere mici, bere, chinezarii la un leu, vata pe bat si alte chesti unde ne putem lasa banii . Si pentru ca 80% din orice eveniment cultural (festival, nedeie, zi a orasului) din vale este reprezentat de concerte, o sa avem si anul acesta multe… concerte. Concerte de muzica populara pentru oamenii mai in varsta (de acolo vin cele mai multe voturi) o sa sustina Mariana Anghel, Liliana Lascău, Norica Haţegan si Ansamblul Bujorenii Muntelu. Pentru cei tineri o sa  ”presteze” Nick Kamarera, David Deejay & Dony, Axandra, DJ Lexya, Studio one, Alyona, DJ Summerain şi alţii bumtzi-bumtzi.

Nu stiu de ce ziarele locale ridica in slavi autoritatile locale pentru organizarea acestui eveniment fara a bani de la buget, pentru ca in alte locuri e ceva normal sa se intample treaba asta. Iar primarul si ”city-managerul” se umfla in pene de parca ar fi descoperit gaura la macaroana. Guess what…. eu tot nu o sa va votez.

PS  :  [Tema] de casa pentru domnul city-manager .

Share Button

2 Responses to “Daca nu primim paine macar sa primim circ”

  1. ice4you Says:

    An preelectoral … ce dracu ma! 😀

  2. lupeneanul Says:

    mda. stiu

Leave a Reply

*