Vesti bune

mai 24, 2011 - 9:09 am 1 Comment

Prima veste bună : se deschide ştrandul din Lupeni la sfârşitul săptămânii. Dacă o să fie vreme bună, dacă soarele o să îşi aducă aminte că altă dată pe 1 iunie începea vara, o să ne putem bucura de cel mai mare şi mai modern loc de relaxare şi de distracţie din Valea Jiului.

Ştrandul o să fie deschis în fiecare zi de la ora 9 la 21,iar  dacă preţurile o să fie la fel ca anul trecut un bilet de intrare va costa 12 lei (8 lei pentru copii) în timpul săptămânii şi 15 lei  (10 lei pentru copii) la sfarşitul săptămânii. Vineri şi sâmbătă programul se prelungeşte până la ora 2. (atââât ! bumţi,bumţi,bumţi)

A doua veste bună:   Cel mai mare fes­tival de teatru din ţară şi al treilea ca am­ploare din în­treaga lume în­cepe la sfârşitul acestei săp­tămâni, la Sibiu.

Timp de zece zile străzile şi pieţele oraşului Sibiu vor fi transformate în veritabile scene de spectacol. Arhitectura unică a oraşului reprezintă platforma ideală pentru evenimente desfăşurate în spaţii publice, confirmând încă o dată spectacularul fostei capitale culturale europene în 2007. Cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu va avea loc în acest an în perioada 27 mai – 5 iunie şi va aduce la Sibiu peste 90 de reprezentaţii stradale la care se aşteaptă o participare zilnică de peste 40.000 de spectatori.Devenit deja o tradiţie, sezonul spectacolelor în aer liber îşi propune să aducă artele spectacolului aproape de publicul larg încurajând comunitatea să participe la evenimente culturale. Parade, instalaţii, dansatori, pirotehnişti, muzicieni, acrobaţi şi personaje gigant din toate colţurile lumii vor invada oraşul într-un spectacol impresionant pentru care se vor monta peste 300 de proiectoare şi lumini inteligente, o macara de peste 60 de tone, instalaţii de sunet de până la 80.000W şi peste 15 tone de instalaţii şi echipamente tehnice.

http://smartgifts.ro/blog/ http://sibfest.ro/ http://www.facebook.com/FITSibiu

Daca vreţi să uitaţi că trăiţi în România, vă propun să “emigraţi” în Sibiu pentru o săptămână.

 

Share Button

One Response to “Vesti bune”

  1. ice4you Says:

    La strandurile de prin zona nu voi ajunge … insa la festivalul ala de teatru imi voi face timp macar pentru o zi. Nu este primul la care particip ca spectator … si cu siguranta ca nu va fi nici ultimul 😀

Leave a Reply

*