all we need is love

ianuarie 26, 2011 - 12:02 pm 2 Comments

Buba este la primarul de Lupeni

Rep: Sunt cunoscute relaţiile încordate dintre dvs. şi Mircea Moloţ, preşedintele CJ, precum şi cu primarul Lupeniului, Cornel Resmeriţă, cu care sunteţi în conflict deschis. Cum credeţi, totuşi, că veţi reuşi o colaborare cu ei, în condiţiile în care orice acţiune de ambele părţi alimentează conflictul?

Attila Dezsi: Eu nu am legături încordate, personal, cu niciunul dintre aceşti oameni. Am o colaborare destul de bună, cred eu, cu preşedintele Consiliului Judeţean, în sensul în care proiectele de anvergură la nivel judeţean sunt sprijinite şi de către mine. Dar în legătură cu primarul municipiului Lupeni, pot să vă spun că nu am avut conflicte personale, am avut conflicte pe marginea aplicării actelor normative în vigoare, acte normative care de multe ori sunt înţelese greşit în opinia mea şi care de multe ori sunt aplicate în mod distorsionat. Obiecţiunile pe care le avem sunt de cele mai multe ori cele legate de legalitate şi cred că cei din consiliul local trebuie să se alinieze la acele prevederi legale, astfel riscând chiar să răspundă în mod direct pentru hotărârile pe care le iau. Primarul Lupeniului nu este, din păcate, singurul din judeţul Hunedoara cu care am aceste neînţelegeri. Însă, în mod special, Lupeniul a demonstrat încă o dată că majoritatea pe care PSD-ul o are în consiliul local este înţeleasă greşit, în sensul în care nu înseamnă că poate să hotărască şi în mod ilegal.

Sursa : Ziarul Vaii Jiului

Share Button

2 Responses to “all we need is love”

  1. anamaria nedelcoff Says:

    recunoaste ca, desi se urasc de moarte, attila dezsi a fost de-a dreptul delicat povestind despre relatia lui cu monsieur resmerita:)). Neoficial nu vrei sa-i auzi cum se spurca unul pe celalalt:))

  2. lupeneanul Says:

    poi da. eu cand am citit titlul, am crezut ca acuma il sparge in doua si matura cu el pe jos.

    da attila dezsi nu o avut ceva treaba pe la primaria noastra cand era jurist la spital la lupeni?

Leave a Reply

*