Secret

septembrie 28, 2010 - 7:37 am 4 Comments

Pentru că nu i s-au prezentat nişte contracte de concesiune, Prefectura Hunedoara a făcut o plângere Primăriei Lupeni.Secretomanie mare la Primăria Lupeni! Ca simplu cetăţean, ca prefect ori ca onorabil consilier local degeaba te dai peste cap să afli date publice. Întrucât dacă primarul Cornel Resmeriţă nu doreşte, acestea nu vor fi date publicităţii niciodată.
Resmeriţă şi gaşca sa social democrată nu fac nimic altceva decât să ţină ascunse contractele şi datele cu caracter public, care ar putea arăta mârlăniile pe care le-au făcut de-a lungul anilor pe banii cetăţenilor din municipiul Lupeni.
Share Button

4 Responses to “Secret”

 1. anamaria nedelcoff Says:

  Tu crezi ca omul asta, in mandatul de fata, va pati ceva? Eu zic ca nu i se va intampla nimic, intrucat la suprafata e cu trandafirii, dar in adancul sufletului fraternizeaza cu portocaliii, care au grija ca plangerile impotriva lui sa nu ajunga pe la niste magistrati pe care i-ar putea controla.
  Dincolo de orice actiune de-a Mariei Sale, Resmerita, trebuie vazut si motivul pentru care isi permite astfel de "domnii". Raspunsul este clar: datorita afacerilor pe care le are cu PDL!
  Eu, una, m-am saturat de ei pana peste cap, cred ca ar fi de-a dreptul frumos sa avem o mafie pe aici, care sa-i puna la punct pe toti. In destule tari politicienii corupti au fost pusi la punct de Mafie, aici Mafia sunt ei:).

 2. Lupeneanul Says:

  o sa treaca si vremea portocaliilor , iar trandafirii o sa scape de el in momentul in care nu o sa le mai fie folositor(psd nu castiga alegerile in lupeni). ponta deja l-a amenintat cu excluderea din partid.

 3. James Dean Says:

  Nu avem nevoie de mafie, ci de un al doilea Eugen Alimănescu și trupa sa de incoruptibili care să-i mitralieze la zid, fără proces și mai ales, fără nici cea mai mică ezitare. Acesta e genul de justiție simplă și corectă, care i-a scăpat pe americani de gangsteri și pe italieni de mafioții începutului de secol. Primii l-au avut pe Elliot Ness, italienii l-au avut pe Cesare Mori și românii l-au avut pe comisarul Eugen Alimănescu. În timp ce Ness și Mori au fost tratați ca niște eroi, Alimănescu a fost asasinat de comuniști, că așa a găsit de cuviință poporul ăsta de lași, de imbecili și de curve să-l trateze pe un mare patriot român care a condus o brigadă de polițiști ce a scăpat țara de scursurile sociale apărute în contextul stării de instabilitate instituțională provocată de al doilea război mondial.

  ”A la guillotine” cu ei, cum strigau revoluționarii lui Robespiere! 🙂

 4. lupeneanul Says:

  greu de gasit un asemena om in zilele noastre.
  o trupa de incoruptibili ia nastere doar daca se vrea. acuma nu vrea nimeni, pentru ca toti sunt corupti, iar cei care nu sunt, nu au nici o putere.
  vorba lui M.B. : in Romania tre sa se prabuseasca tot si construit din nou.

Leave a Reply

*