o zi cat patru ani

decembrie 4, 2020 - 4:10 pm No Comments

Duminica mergem la vot sa ne alegem destinul pentru urmatorii patru ani. Toate alegerile sunt importante, dar alegerile parlamentare sunt cele mai importante, dupa parerea mea, mai ales acum cand presedintele si justitia au fost deposedate de anumite “puteri”, doar pentru a salva de la puscarie pe stim noi cine. Timp de 3 ani doar au schimbat legi, poate, poate il scapa pe tatucu lor de la puscarie. Ghinion, mustaciosu’ a intrat la puscarie, dar tot ce au stricat ei a ramas, dezastrul din justitie si dezastrul economic la fel. Trebuie sa intelegem ca bunastarea noastra depinde de oamenii aia care merg in parlament mai mult decat de un primar sau presedinte.

“Nu merg la vot, ca au inchis scolile” – Din pacate am auzit multi oamenii spunand asta, chair din randul prietenilor mei. O MARE TAMPENIE. Adica nu esti de acord cu niste oamenii care te conduc, dar in momentul in care ai puterea sa ii schimbi, tu alegi sa … nu alegi.

Daca tu nu mergi la vot puterea lor o sa creasca. Cele doua partide mari, au cam acelasi bazin electoral. Ce inseamna asta in procente,o sa fie stabilit de prezenta la vot. La o pezenta mica procentul lor o sa creasca. Daca chiar vrei sa le dai o palma pentru ca au inchis scolile, solutia nu este sa stai acasa, solutia este sa iesi la vot. Poti vota cu oricine, nu conteaza, important e ca atunci cand se numara scaunele din parlament sa nu fie doar ei, sa mai fie si altii sa ii traga de urechi cand sar calul.

Si acum hai sa mergem putin la logica, sa ne folosim creierul 🙂

Sa presupunem ca mergi la vot si alegi un om pe care nu il cunosti. Daca omul ala e hot si te fura timp de patru ani, nu e vina ta, pentru ca tu nu stiai ce fel de om este. Dar daca dupa patru ani, tu il mai votezi si el te fura din nou, cine e de vina ? Tu esti de vina.

Folositi-va creierul !

Citate :

“Un om batran care merge la vot, decide viitorul pentru trei tineri care nu merge la vot”

“Daca tu nu mergi la vot, dublezi puterea unui prost care merge “

Share Button

Leave a Reply

*