au facut bloggerii nostri dinti…

martie 12, 2012 - 5:14 am 2 Comments

…muşcă din primari,deputaţi şi preşedinţi.

De ceva vreme, două bloguri(Blog1,Blog2) din Lupeni  au pornit o campanie Anti-Rezmeriţă. Îi susţin şi eu, chiar l-am facut un afiş, pentru un lucru e clar… nu-l mai vrem pe Rezmeriţă. Şi eu am postat, de doi ani, articole despre măgăriile facute de primar şi sper ca acum înainte de alegeri, să vă deschideţi ochii, să vă uitaţi la Rezmeriţă şi să nu il mai votaţi.

Dar(există un dar) spre deosebire de ceilalţi doi bloggeri eu nu îl susţin pe fostul “preşedinte PNL Lupeni”.

Share Button

2 Responses to “au facut bloggerii nostri dinti…”

  1. Salveaza lupeniul Says:

    Blogul nostru nu îşi propune susţinerea “fostului preşedinte liberal”. Blogul nostru îşi propune să scoată în evidenţă, prin mijloace civilizate, în special articole din presă, reamintite populaţiei Lupeniului şi nu numai, lucruri despre actuala “dictatură” aducătoare de pieire care administrează oraşul. Dar (există un dar) ca să ne raportăm spuselor dumneavoastră, dacă singura şansă, singura variantă reală ar fi Brânduşe, îl vom susţine din principiu. Ca Lupeniul, cu ajutorul lui Dumnezeu să scape de ghearele actualului primal şi ale camarilei sale. Iar mai apoi, vom vedea. Dacă va fi nevoie, v-om critica pe mai departe. Vă mulţumim şi vă rugăm să postaţi acest comentariu pe blogul dumneavoastră pentru a fi vizibil tuturor.

  2. lupenean Says:

    nu trebuie sa fi geniu sa vezi ca voi il sustineti pe domnul barnduse.nu e nimic rau in ce faceti, puteti sa sustineti pe cine vreti.
    m-am alaturat campaniei “NU Rezmerita”pentu ca scopul meu este clar: sa nu il mai voteze lumea pe rezmerita. dar nu in schimb nu sustin pe nimeni, din principiu.

    puteti lasa si voi comentarii, blogu meu nu musca 🙂

Leave a Reply

*