fotbal… pe la sate

octombrie 15, 2011 - 10:25 am 1 Comment

În urmă cu o lună am văzut printr-un ziar un articol despre o echipă de fotbal din Lupeni, dar nu prea m-a interesat subiectul şi nu l-am citit. Se pare că avem o echipă de fotbal care ne reprezintă oraşul… în liga V. Din păcate nu e Minerul Lupeni, o echipă de tradiţie, care a jucat chiar şi în Divizia A (Liga I), dar care a fost desfiinţată, din vina ştim noi cui. E trist să vezi pe wikipedia “CS Minerul Lupeni a fost un club…“, dar aşa se întamplă cand oameni care nu se pricep ajung să conducă. Ce s-a gândit Lupaşcu ? “Din moment ce sunt un primar extraordinar, de ce nu pot şi manager de fotbal ?”. El băga banii(ai noştri) , el făcea transferurile şi probabil câteodată şi echipa de start. Inevitabil s-a ajuns la faliment iar echipa a fost desfiinţată după 90 ani de activitate !

Acum oraşul nostru este reprezentat de  Hercules Lupeni, echipă finanţată de Haţegan, adică tot de noi.  Echipa joacă în liga judeţeana alături de nume precum Măgura Pui, Narcisa Salaşul de Sus sau Streiul Baru Mare.  Din câte am văzut în echipă sunt caţiva foşti jucatori de la  Minerul Barbateni, club care nu mai există din 2003, parcă. E bine că mai sunt oameni care joacă fotbal din plăcere într-un cadru organizat.  Nu am mai văzut până acuma nici un municipiu reprezentat în Liga V, dar decât deloc e bine şi aşa.  Singurul lucru care nu îmi place e că joacă pe maidanul din apropierea casei lui Haţegan. M-am chinuit ani de zile să le explic colegilor de servici că Lupeni nu e un sat, dar după ce au vazut filmarea de mai jos, nu am ce să le mai zic.

Share Button

One Response to “fotbal… pe la sate”

  1. acuvio Says:

    Am văzut retuşurile, nu văd de ce nu aţi postat pe propriul blog ceea ce aţi lucrat, toţi suntem amatori, nu trăim din asta, ne amuzăm. Ceea ce vedem la alţii pare mai bun, se poate retuşa practic orice, însă umorul nu depinde prea mult de cel care realizează retuşul ci de cel care priveşte.
    Vă mai aştept pe blog, comentaţi orice doriţi, altfel ai senzaţia că bate vântul pe acolo 🙂

Leave a Reply

*