Se închide caseria Enel Lupeni

mai 20, 2011 - 10:09 am No Comments

De  la 1 iunie caseriile Enel din Lupeni și Vulcan vor fi închise. Factura la curent se va putea achita la caseria Enel din Petroșani sau la automatele BRD (roboți ăia ciudați).  Aici aveți și alte modalități de plată. Probabil cei mai mulți oamenii o să plăteasca la roboții BRD pentru că e destul de simplu și rapid. La început o să fie aglomerație creată de oamenii  care nu știu să foloseascaă automatul, dar cu timpul treaba o să meargă destul de repede.

Cum plătești facturile la ROBO?

  1. Alegi opțiunea “Plată facturi”
  2. Alegi furnizorul de servicii către care dorești să faci plata
  3. Scanezi codul de bare de pe factură
  4. Alegi modalitatea de plată “Plată prin numerar”
  5. Introduci introduci suma
  6. Confirmi suma de plată sau introduci o altă sumă
  7. Se eliberează chitanța cu referințele plății.

Atenție ! Roboții nu dau rest. Dacă se întamplă ca factura ta să fie de exemplu 47,53 de lei și tu ai 48 de lei îi bagi pe toți, automatul îți scoate chitanța pe 48 de lei iar restul de bani care ar fi trebuit să îi primești  rest se scade din factura urmatoare.

Se mai poate întâmpla din cauza conexiunilor să bagi bani, iar automatul să nu scoată chitanța. Atunci trebuie să mergi la ghișeu, lași o copie după buletin (parcă), o copie după factură și un numar de telefon, iar banca te sună în 2-3 zile să vi să îți iei bani înapoi, după care plătești din nou la robot. Se întâmplă foarte rar, da se poate întâmpla.

Share Button

Leave a Reply

*