6 probleme ale Lupeniului – rămase nerezolvate de cel puţin 8 ani

aprilie 27, 2011 - 10:21 am No Comments

De ani buni, Primăria municipiului Lupeni n-a reuşit să rezolve şase probleme esenţiale pentru locuitorii Lupeniului. Primele două ţin de cooperarea cu cei de la Regionala CFR Timişoara: staţia CFR din centrul municipiului şi pasajul de trecere peste calea ferată din Bărbăteni nefiind rezolvate nici acum, după mai bine de zece ani de plângeri şi sesizări ale cetăţenilor.

A treia chestiune – haitele de câini vagabonzi, care sunt la Lupeni mai multe ca oriunde în Valea Jiului – este „pasată” de primărie… legislaţiei, care cică n-ar fi bună.

Găsindu-se tot felul de motive şi de scuze, unele motivate, altele mai puţin, au rămas tot nerezolvate şi cele două edificii de cultură a localităţii, Palatul Cultural Muncitoresc din centru şi clădirea Cinematografului Cultural din Braia, care sunt problemele patru şi cinci.

A şasea problemă, pe care o parte din cetăţeni o ridică aproape de fiecare dată, constă în introducerea gazului metan în toate zonele, inclusiv pe strada Parângului, unde există A-urile, adică cele 8 blocuri cu zece etaje, deci o zonă foarte locuită a Lupeniului.

Şi alte probleme… [citeste mai departe]

sursa:zvj.ro

Share Button

Leave a Reply

*