Resmerita absent

ianuarie 18, 2011 - 10:57 am No Comments


În seria de rapoarte de monitorizare a activitatii parlamentare, Institutul pentru Politici Publice (IPP) a dat publicitatii bilantul sesiunii parlamentare septembrie – decembrie 2010.
Potrivit datelor din raportul IPP, deputatul PSD Cristian Resmerita a fost prezent doar la 97 din cele 235 de voturi date în Camera Deputatilor, de unde rezulta un procent de prezenta de numai 41,3%. Cu alte cuvinte, strict cu privire la voturile finale (ca doar de aia l-au trimis cetatenii din colegiul Uricani – Lupeni – Vulcan în Parlament, ca sa voteze legi bune pentru o viata mai buna),?Resmerita jr. a lipsit de la votarea a mai mult de jumatate din proiectele de legi supuse dezbaterii deputatilor.
E posibil ca, fiind mai nou prin Capitala, Resmerita sa se fi pierdut în trafic, nefiind recunoscut în metrou ori în statiile de autobuz. Si, probabil, acesta o fi motivul pentru care nu a ajuns decât la 41,3 la suta din cele 235 de voturile finale date în sesiunea septembrie – decembrie 2010 în Camera Deputatilor. Curios e ca, desi a absentat într-o veselie de la voturile finale, Cristian Resmerita…. citeste mai departe(zvj)

Share Button

Leave a Reply

*